GARAGEDEUREN

De garagedeuren zijn in verschillende maten te verkrijgen en vormen daarom voor bijna alle situaties een passende oplossing. De flexibiliteit van de deuren komt voort uit een grote variatie aan railsystemen. Deze railsystemen kunnen in meerdere hoeken worden gemonteerd, waardoor de meeste gevels en inbouwsituaties een geschikt werkterrein vormen. De railsen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen wat ervoor zorgt dat de producten duurzaam zijn én er fraai uitzien.

IN ALLE STIJLEN

De deuren zijn in veel verschillende stijlvarianten te verkrijgen en kunnen tevens in een grote variatie aan kleuren geleverd worden. Ze worden standaard met een witte toplaag geleverd, waardoor de mogelijkheden op het gebied van kleur eindeloos zijn. Alle mogelijkheden bevinden zich in het RAL-kleurenpallet.

De garagedeuren kunnen naar eigen smaak worden ontworpen. De meeste deuren bestaan uit een aluminiumframe, waardoor u de panelen in de frames zelf kunt uitkiezen. U kunt kiezen voor een volledig dichte garagedeur, maar er kan ook gekozen worden voor ramen in de garagedeur. De keuze in materiaal van de panelen is vrij. Zowel kunststof als hout behoren tot de mogelijkheden.

PRAKTISCH & VEILIG

Niet alleen zijn de deuren fraai en zijn ze erg praktisch; de deuren zijn van warmte-isolerende en geluiddempende materialen gemaakt, waardoor warmte en geluiden in de ruimte worden gehouden.

Er kan een keuze worden gemaakt tussen verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo kunnen garagedeuren naast handbediening ook met een afstandsbediening worden aangestuurd of via een vaste kast op de muur. Uiteraard is een combinatie ook mogelijk.

De deuren zijn voorzien van een aantal vereiste beveiligingen, waaronder de vingerklembeveiliging. Door deze beveiliging zijn de garagedeuren veilig voor kinderen. Alle deuren worden met een garantie geleverd en voldoen aan de norm EN 13241-1.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u interesse in een van onze producten, maar kampt u nog met wat vragen? Schroom dan niet en neem contact op met ons! U kunt via het offerteformulier een aanvraag indienen. Uiteraard zijn wij voor vragen ook telefonisch bereikbaar.

TOP