INDUSTRIEDEUREN

De industriedeuren zijn in bijna elke gewenste maat te verkrijgen en zijn vervolgens helemaal in te richten naar uw wensen. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een betrouwbaar product om de veiligheid van u, uw werknemers en wellicht uw klanten te waarborgen. Onze deuren vervullen precies die behoeften. Ze zijn voorzien van verschillende beveiligingssystemen, waaronder veerbreukbeveiliging, onderloopbeveiliging en vingerklembeveiliging. De industriedeuren voldoen aan alle veiligheidseisen gesteld door de overheid.  

IN ALLE SOORTEN & STIJLEN

Wij plaatsen alle soorten industriedeuren op elke locatie; roldeuren, overheaddeuren, snelloopdeuren, firescreens, dockdeuren en loopdeuren in een overheaddeur. Waar nodig verbreden of verkleinen wij de opening waar de deur in moet komen. Ook repareren wij beschadigde deuren en railsen wanneer deze ontzet zijn door een aanrijding of ander soort ongeval. Door onze expertise in staalinstallaties kunnen wij veel zelf doen rond het installeren van de deur.

De dock- en overheaddeuren zijn in bijna elke kleur verkrijgbaar, alle mogelijkheden bevinden zich in het RAL-kleurenpallet. De deuren zijn naar uw wensen in te delen. Zo kunt u er zelf voor kiezen of er ramen in de deuren komen en u kunt de vorm van de ramen kiezen. Ook kunnen de panelen en ramen in verschillende kleuren worden geleverd om nog een extra dimensie te bieden. Een andere visuele extra is de mogelijkheid om uw bedrijfslogo op de deuren te laten plaatsen. Door de ruime kleurkeuze en het aluminiumframe is alles mogelijk.

BEDIENING

De bediening van de overheaddeur kan op een aantal manieren. U heeft de keuze uit handmatige bediening, bediening met een kettingtakel of bediening met een elektrische motor. Wat voor u de beste oplossing is, hangt volledig af van de situatie. Wij adviseren u graag. Een bijkomend voordeel van deze variant is dat het zo goed als geruisloos is. Ideaal voor een omgeving waar veel gebruik wordt gemaakt van de deuren.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u interesse in een van onze producten, maar kampt u nog met wat vragen? Schroom dan niet en neem contact op met ons! U kunt via het offerteformulier een aanvraag indienen. Uiteraard zijn wij voor vragen ook telefonisch bereikbaar.

TOP