OVER ONS

Velthuizen V.O.F. is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren van garage- en industriedeuren op iedere denkbare locatie. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen van bekende topmerken, zodat onze klanten zo lang mogelijk profijt hebben van het resultaat. Alle projecten worden uitgevoerd door gemotiveerde vakmannen die passie voor het vak hebben en zeer nauwkeurig werken. De deuren die wij leveren en plaatsen, variëren elk project en dat maakt ons werk dan ook interessant. Van groot tot klein, elektrisch of handbediend en in elke kleurstelling denkbaar.

UW EXPERT

Onze expertise stopt niet bij het plaatsen van garage- en industriedeuren. U kunt ook bij ons terecht voor het laten monteren of vervangen van dak- en wandbeplating en het plaatsen van staalconstructies. Doordat wij bekend zijn met het leveren van al deze diensten, kunnen wij volledige schuren, serres of pergola’s plaatsen zonder dat daar externe partijen bij nodig zijn. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van het project van A tot Z waarborgen.

ALLES IS MOGELIJK

Op onze website staan een aantal voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd. Deze set voorbeelden is echter geen limitatieve opsomming en wij staan altijd open voor nieuwe projecten. Neem gerust contact met ons op, wij begeleiden u graag!

TOP