Dak- en Wandbeplating

Is uw huis of pand toe aan een fris uiterlijk? Of wilt u uw dakpannen vervangen door platen? Dit is door ons eenvoudig te realiseren met een aantal nieuwe platen. De dak- en wandbeplating is een andere specialisatie waar wij veel ervaring mee hebben. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een woonhuis of om een industrieel pand.

Het aanbrengen van nieuwe damwanden en het plaatsen van panelen, zowel op het dak als aan wanden, zijn projecten die wij met regelmaat realiseren. Naast het plaatsen van de nieuwe onderdelen nemen wij ook de sloop van het eventuele bestaande werk voor onze rekening. Binnen een mum van tijd heeft uw pand een totaal nieuwe uitstraling!

De werkzaamheden kunnen op elke locatie worden verzorgd. Wij zijn bekend met het werken in oudere panden, maar ook werken we regelmatig in nieuwe panden. Wij zorgen zelf voor de benodigde apparatuur, zoals hoogwerkers en gaan met grote zorgvuldigheid om met uw pand. De werkzaamheden gaan goed gepaard met het installeren van een staalconstructie op daken.